De perfecte sok

Bamboe sokken van Bambocks zijn een absolute must have in jouw sokkenlade. Waarom? Omdat bamboe niet alleen lief is voor je voeten, maar ook voor mens en natuur. Bamboe is milieuvriendelijker dan traditioneel katoen, iets wat wij erg belangrijk vinden. Door de uitzonderlijke eigenschappen van dit natuurlijke materiaal geniet jij bovendien extra lang van kwaliteit en comfort.

Wij willen dat jij je goed voelt, daarom zijn onze naadloze sokken super zacht en daardoor heerlijk draagbaar. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen om voor sokken van Bambocks te kiezen. Zoals warme voeten in de winter en koele voeten in de zomer. Of minder last van zweetvoeten. Klinkt goed toch? Onze bamboesokken zijn geschikt voor zowel dames als heren, scherp geprijsd en gemaakt zoals het hoort: eerlijk en duurzaam. Because we care.

Wat we niét willen, is dat jij reclame loopt voor ons. Kwaliteit verkoopt zichzelf wel. Daarom vind je geen zichtbaar Bambocks-logo terug op onze producten. Because we just don’t care.

En wil je meer? Dan match je sokken met onze bamboe boxershorts of t-shirts. Zo kom je pas echt goed voor de dag.